Producten en styling thuis

Mijn jongste herinnering aan interieur is die keer dat we gingen verhuizen, ik was 7. Tijdens de verhuizing was ik met een vriendinnetje meegegaan op vakantie. Toen ik thuis kwam in ons nieuwe huis hadden mijn ouders m’n kamer al helemaal ingericht. Oranje gordijnen met grote bloemen, een bruin sprei op bed, zelfs de vloerbedekking was oranje. Vond ik jammer. Niet om de kleuren want die vond ik gaaf, maar ik had zo graag dingen zelf een plekje willen geven en mee willen helpen. Dat gevoel van stylen heb ik eigenlijk altijd gehouden. Hoe lekker is het om bezig te zijn met je interieur, met kleur en accessoires.

 

Op een iets latere leeftijd heb ik een opleiding tot interieur stylist gedaan en ik vond het te gek.

Ik heb er veel van geleerd, ook over mezelf. Ik houd van een ruigere setting, donkere kleuren en een mix van verschillende stijlen. Werken met overgebleven ruwe materialen als staal, leer, hout.

Het hoeft niet altijd te kloppen, zolang jij je er maar gelukkig in voelt.

 

Ik vind het heerlijk om mensen voorbeelden te laten zien van mogelijkheden met kleuren en ruw materiaal.

Ik werk aan opdrachten en ontwerp en produceer producten in mijn studio voor mijn bedrijf By Miller. Hier kan ik mijn gang gaan. Het is een kleine maar lekkere ruimte. Mijn ruimte, mijn styling. 


Verf, behang en kleur in een woonkamer.

Verf, kleur en accessoires in een slaapkamer.

Samen met Jacqueline van Studio.bloem.groen.styling een fotoshoot gehad. Zij is een meester in alles wat met bloemen, planten en natuurlijke materialen te maken heeft. Ik ben van kleuren en styling. En mijn producten van By Miller waren een geweldige toevoeging.  Heerlijke samenwerking!

Herfst in alle kleuren en facetten op je tafel. Ons idee was je te laten zien hoe je jouw tafel gedurende de dag sfeervol kan aankleden. Kijk eens wat er op dit moment allemaal in je tuin aanwezig is dat je kunt gebruiken om er je eigen uitstraling aan te geven.

Ontbijttafel in lichte kleuren met servies overal vandaan.

Samen met dahlia's en  een gedroogde ginkgo  loper een goed begin.

Koffie op je herfsttafel. Mijn zelfgemaakt aardewerk servies, een droogboeket van Studio.bloem.groen.styling en verschillende kaarsenhouders van By Miller. Lekkere combinatie van kleuren en materialen.

Koud buiten, gezellig binnen. Een wolk van Amaranthus boven je tafel maakt het extra sfeervol. Heb jij moois in je tuin dat je kunt gebruiken. Warm hout, mooie kleuren aardewerk servies en als centerpiece kleinere natuurlijke stukken. Hoef je niet omheen te kijken als je elkaar wil spreken/zien aan de andere kant van de tafel....

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63