Tijdschriften 2.0

We zitten in een bizarre tijd. Er is zoveel aan de hand.

Gelukkig blijven we erg bezig met recyclen, bewaren en upcyclen.

Ik vind dat een goed iets.

 

Kijk eens rond bij je thuis. Gooi niet zomaar iets weg maar bedenk wat je er nog mee kunt doen. Is het een meubel dat je gewoon eens in een andere ruimte moet zetten om het weer leuk te vinden? Of zijn het materialen waarvan je iets nieuws kunt maken? Oude gordijnen voor kussens op de bank, een overgebleven stuk hout voor een plank om op te hangen of een tafeltje van te maken.

 

Zo zag ik bij mij thuis mijn enorme berg (over de jaren verzamelde) tijdschriften.

Ik heb er echt ontzettend veel. Ze liggen door het hele huis. Wel in grote groepen bij elkaar, maar toch…. veel. Denk dat er zelfs uit de vorige eeuw liggen (dat klinkt oud hè) Heel eerlijk, ik herlees er een heleboel en ik wil een stapel bewaren maar er blijft een flinke lading over om weg te doen.

 

Ik heb nu bedacht dat ik ze ga gebruiken als verpakking voor de producten die ik verkoop en moet opsturen. Ik weet, het is super belangrijk voor een webshop dat je pakketjes er prachtig uitzien. Maar dat betekent dat ik extra inpakpapier moet aanschaffen. Eigenlijk is dat zonde, plus, mijn tijdschriften hebben allemaal met wonen te maken en ik verkoop woon

accessoires. Dusss, dan is inpakken op deze manier zo gek nog niet.

By Miller verkoopt voornamelijk woonobjecten gemaakt van restmateriaal. Ingepakt in ‘overgebleven’ tijdschriftenpapier past gewoon bij mij.

 

Ik ga ermee beginnen. Zo heel langzaam zal m’n berg papier minder worden.

Als jij dan je pakketje van mij thuis krijgt en open maakt heb je nog wat te lezen, alhoewel het best oud nieuws zal zijn.

 

Misschien brengt het je weer op nieuwe ideeën??

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63