TV programma Wooninspiraties op bezoek

En zo werd het 30 juni. Vandaag komen de mensen van het programma Wooninspiraties, van RTL4, bij ons langs in de studio om te filmen.

Ik had het script, dat ik 2 weken eerder had ontvangen, nog eens goed doorgelezen.

Een paar dagen geleden was ik begonnen met overbodige spullen uit de studio te halen. Het is niet een hele grote ruimte…. Ian heeft me geholpen om mijn nieuwe tegeltjes aan de muur te hangen en een aantal dingen te veranderen en ik heb de ruimte opnieuw gestyled.

Uiteindelijk was ik blij.

 

Om 10.00 uur waren ze er. We hebben even gekletst en koffie gedronken. Daarna naar de studio. Er moesten 3 mensen en een staande camera in…. Dus een en ander werd verschoven en/of weggehaald. Toen alles stond en Liselotte (presentatrice) en ik zaten werd er uitgelegd wat er ging gebeuren. Het script werd als leidraad gebruikt en we waren het al gauw eens over hoe we het gesprek gingen doen. Cameralamp ging aan… en draaien maar! Het was toch wel ff een dingetje hoor. Ik kon opeens niet meer op woorden komen, gebruikte Engelse woorden (wat niet mijn bedoeling was) en wapperde met m’n handen (je weet wel..). Maar die lieverds van het programma stelden me gerust en zeiden dat het normaal was zo’n eerste keer voor de camera.

Uiteindelijk hebben we het gesprek 3 keer gedaan (dat was al de afspraak. Niet dat je denkt dat ik totaal niet meer wist wat ik zei…) zodat hieruit de beste stukken gehaald konden worden en zijn er close-ups gemaakt van mij en producten. Na het gesprek zijn we met een losse camera naar de workshop gegaan waar Ian een en ander aan productie liet zien.

Dit was ook zo leuk. Er werden ook hier close-ups gemaakt.

 

We vonden echt allemaal dat het spontaan en met goede snelheid was gefilmd. We hebben veel gelachen en gepraat en natuurlijk was er te veel materiaal voor het item. Want dat duurt uiteindelijk maar 2 minuten. Volgens mij was er wel genoeg voor een half uur. Maar dat zal aan mij liggen (ben dit soort bezigheden natuurlijk niet zo gewend..).

 

Ik vond het een te gekke ervaring met superleuke mensen. Ik krijg het item opgestuurd zodat we kunnen kijken en goedkeuren. Op 11 oktober 2020 wordt het op tv uitgezonden.

Ben zoooo benieuwd!!!

 

(Nu begin juli – ik heb het item gezien. Ben trots en jemig… zo gek jezelf te zien en te horen. Heb natuurlijk wat opmerkingen over mezelf en ik stotter een keer, maar ja, dat kwam gewoon omdat het de eerste keer was. Toch?)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63