Op TV

Ja, dat is natuurlijk iets dat je niet dagelijks meemaakt.

Het is een gewone vrijdagochtend. Ik zit, zoals we dat tegenwoordig vaak doen, aan de keukentafel te werken met Ian aan de overkant die een vergadering heeft (koptelefoon op zodat niets of niemand hem kan storen).

En dan krijg je een telefoontje van RTL4 Wooninspiraties…  Ik dacht even dat ik het niet goed had verstaan en vroeg of hij die me belde zijn vraag nog eens kon herhalen: ‘De redactie van Wooninspiraties had By Miller gevonden op social media en of ik zin had mee te doen aan hun programma’.

Ian zag mijn gezicht en moest vreselijk lachen. Hij had natuurlijk geen idee wat er aan de hand was…

Ik heb volmondig ja gezegd tegen RTL4 Wooninspiraties. Er zal een opname dag zijn bij mij thuis in de studio en het item komt 11 oktober, tijdens de woonmaand, op tv.

Het is zo leuk om dit te gaan meemaken. Er is contact, draaiboek wordt gemaakt.

Ik heb er weer een enorme boost van gekregen.

Inspiratie voor nieuwe producten, kritisch kijken naar m’n studio, website. Alles voorbereiden. Er is veel te doen.

Jaa, By Miller op tv!!

 

 

Wordt vervolgd

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63