Studio

 

Je zit in een dipje, aan de keukentafel, denkend hoe nu verder.

Er komen een heleboel dingen naar boven dan.

Voor mij was het belangrijkste dat ik een eigen plek moest krijgen. Waar dan ook… in huis….

Een plek waar alles samen komt. Nu ligt letterlijk m’n bedrijf overal in huis en in de garage. Ik raak dingen kwijt, moet zoeken, verschuif stalen of prototypes van binnen naar buiten en terug…. En m’n hoofd zit vol met waar, hoe, waarom en wanneer dan. Ik zoek orde!

 

Spijkers met koppen. Op zolder. Rommelkamer, wie heeft die niet. Dit is het. Maar dan. Want al die rommel, waar moet dat heen… Maar de start was gemaakt. Alles eruit, en aan het werk om er een te kekke studio van te maken. Hier kan ik m’n eigen ding doen. Alles laten liggen als het moet en inspiratie opdoen. Heerlijk!

Het is bijna af en ik ben al zo blij met wat ik heb.

Ik heb ‘t tafelblad met leren top, de kringloopvondst waarover ik in een vorig blog schreef, geverfd. Ik vond bij een van onze leveranciers een oude maar verschrikkelijk mooie ronde aluminium poot. Ian heeft die eronder gezet. En ik vind m’n tafel the centerpiece in m’n studio…

We hebben een kast ontworpen voor het bewaren van materialen, producten etc. en Ian gaat deze maken. In oud staal en houten planken. Past precies bij ons. De rest in de ruimte is meubels en materialen die we al hadden én een beetje nieuw.

 

Dusss, studio is bijna klaar (alhoewel, het zal wel altijd een ruimte in beweging blijven) maar er is al genoeg inspiratie en ik zit hier heerlijk te genieten (met de rommel in de logeerkamer, maar daar hebben we het niet over)…So, here I am, sitting at the kitchen table. Thinking, where do I go from here… A lot of things spring to mind...

For me the most important thing is to get my own place, but where in the house…

I need a place for myself because at the moment my company is literally all over the place in the house and in the garage. Can’t find anything anymore. My head is a mess with questions on how, where and when… I need order!

 

So, … The attic. There is a clutter room in our attic with my name, well, By Miller, on it.

The only thing is, where is all the clutter going to go..

But you know, we started anyway with clearing the room. Everything went out to make it into an awesome studio. I can do my own thing here and get inspired. Sooo great!

I painted the top of the old table with the leather top that I found, told you about it in an earlier blog. When we went to one of our steel suppliers, I bought this old but beautiful aluminium round table leg. Ian combined them into one, and boy, this table is now the centerpiece of my studio!

We designed a storage rack in which I will store all materials and products. It’s going to look so By Miller, with old steel and wooden planks. Ian is going to put it all together. The rest of the room will be done with furnishment and materials we already have plus a couple of new things.

  

Anyway, my studio is almost finished (even though it will be an ongoing update process) and inspiration is flowing already. I love sitting here enjoying the heck out of it (with the spare bedroom now cluttered up, but who is looking….)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63