ShowUp 2018

ShowUP 2018.

Op 2 en 3 september vond deze unieke en inspirerende vakbeurs plaats in het EXPO Haarlemmermeer. Prachtige locatie.

En wij waren er voor de eerste keer bij! Ik heb m’n ogen uitgekeken. Wat een schitterende producten. We wisten niet waar te beginnen, maar we hebben een aantal prachtige merken gevonden. Ik wilde absoluut kijken bij 101Copenhagen. Erg mooie producten! Past precies bij ons! Dat ruige, en die mooie kleuren.

We ontdekten ook Filigrantrae, nog zo’n Deens merk, met een prachtig houten assortiment. En zulke aardige eigenaren. Verder ook nog gesproken met mensen van Humdakin (ja, nog een Deens merk). Fijne producten die heerlijk ruiken! Dus te veel om op te noemen. We hebben veel gezien en ook veel geleerd. En da’s voor een beginnend bedrijf toch weer mooi meegenomen….

 

 

On 2 and 3 September ShowUp was held at the EXPO Haarlemmermeer.

An inspiring tradeshow for home and gifts with a unique concept at a beautiful location.

By Miller, as first timers, had tickets and we went to find out about this tradeshow. It was overwhelming, stunning products everywhere!

We found a couple of great brands. One brand I really wanted to look at was 101Copenhagen. Unique products, right up our alley! Loved particularly their vases in off the wall shapes and colors. Gorgeous!

We discovered another Danish brand Filigrantrae. They make beautiful wooden objects. The owners were ever so friendly. We talked to the people of Humdakin. Yes, from Denmark…. Lovely products that smelled wonderful.

There was sooooo much to see at the Show! We learned a lot and got some great ideas as well.

This is also important for a “startupper”……. Right?

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63