Begin Gewoon

Begin Gewoon!

En zo is 't natuurlijk ook. Maar jemig, waar moet je beginnen.....

Feit is dat By Miller nu bestaat. Dat was een WOW moment!

Maar er komt stiekem toch veel bij kijken hoor. Dingen die ik al had uitgezocht/verwacht, maar toch ook onverwachte hobbels. Hee, daar leer je weer van.

Ik heb op de site al iets verteld over ons, dus nu voorwaarts. Met een blog waarin ik je op de hoogte houd van By Miller gebeurtenissen met een gouden randje. Van die WOW momenten eigenlijk. En zo'n moment was afgelopen 3 Juni. Er werd een Lente Markt gehouden in ons dorp waar oa kleine ondernemers van handmade producten waren uitgenodigd. By Miller ook. Totaal enthousiast zijn we speciaal hiervoor gaan ontwerpen en produceren in onze geliefde materialen staal en leer: ruige cute looking kandelaartjes in staal afgewerkt met leer, lieve leren "bakjes" in meerdere kleurtjes voor het bewaren van je sleutels etc. en een prachtig leren boek voor je favourite Polaroids. Het werd een schitterende dag met lovende woorden door en verkopen aan bezoekers. Fijne PR voor ons startend bedrijfje!

 

Introducing The Blog!

Let's start! By Miller is a fact, my little company. It's a place where I can design good products for your house. My husband is the maker. He is the welder (and more) in our team. We love to work with honest and raw materials, like steel and leather. Had no idea though that having a shop would entail sooooo much. Still finding things out! It's a learning curve.....

I think I want to use this blog to share special moments with you. WOW moments and great events that happen to By Miller. And one of these moments was last 3 June. Here in our village the annual Lente Markt (Spring Market) was going to be held. A place where small businesses can show and sell their handmade products. And we were invited! Soooo, we started designing and producing some sweet goodies especially for this market using our favorite materials. Little cute looking steel candle holders, leather square holders in different colors to hold jewelry or keys etc. and a beautiful leather book for your special Polaroids. We had a wonderful sunny day! Visitors were enthusiastic about our products and we sold some stuff. Great PR for our starting company!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Follow us on Instagram

Follow us on Pinterest

By Miller 

e-mail:  ellenmiller@bymiller.eu

KVK  70101388

BTW-id NL001393654B63